Hirdetés

Így már más: jóra faragták az új Oroszlánkirály szereplőit!



|

Egyelőre úgy tűnik, csalódott a közönség az újraforgatott Oroszlánkirály realisztikus, de mégsem elég valóságos karaktereiben. Az internet művészei közbeléptek, és máris minden sokkal jobb lett!

Hirdetés

Az 1994-ben kiadott Oroszlánkirály még a mindenki által szeretett rajzos-animációs technikán alapult, szerette is a közönség és a szakma egyaránt, két Oscar díjat is bezsebelhettek a készítői. Azonban a manapság csúcsra járatott remake-hullám kitermelte a Disney film újraértelmezett változatát, amely már az előzetesek alapján sem lett ilyen szintű kedvenc. Sokan az eredeti karakterek varázsának hiányát kérik számon, mások szerint pedig hiába akartak számítógéppel kreált állatokkal valósághűek lenni, az eredmény inkább felemás.

Hirdetés

Az interneten így hamarosan megjelentek az első olyan átalakítások, amelyeket önjelölt művészek készítettek úgy, hogy a 25 éves klasszikus által inspirált eredeti kinézetet varázsolták a modern változat CGI karaktereire. A hatás nem maradt el, máris mindenki azzal a felkiáltással osztogatja a képeket, hogy bárcsak a Disney ezek alapján átgondolná az új filmet. Nézzünk néhány példát, ahol látjuk a hivatalos, Disney által készített új szereplőket, alattuk pedig az internetes restaurátorok munkáit. Ugye, hogy sokkal szerethetőbb lenne így az új mozi?

1. Zordon (Scar)

2. Simba

3. Simba az ikonikus sziklás jelenetben

4. Rafiki színesebb és mókásabb, ráadásul a botját is visszakapta

5. Timon és Pumbaa - kissé kevésbé varacskos a rajongói változat

6. Nala - ugyan a Disney új verziója közelebb áll a valósághoz, de a rajongói változat sokkal több érzelmet képes kifejezni

7. A három főhős a film poszterén - a Disney-féle nagyon hősies, de az átalakított változaton visszatér a klasszikus rajzfilm humora is

8. A felnőtt Simba - a rajongói képen hang nélkül is értjük, mit érezhet

9. Még egy plakát - Simba új változata valósághűbb, de mégsem az igazi, az átalakított képen viszont legalább rajzfilmszerűen cuki

10. Zordon (Scar) és a hiénák. Utóbbiakból nem sok látszik, de egyikük arcán a rajongói verzió jobban kihozza a szükséges sunyiságot.

Szerintetek melyik elképzelés tetszetősebb, a Disney realisztikusabb, hivatalos újrakiadása, vagy az internetes művészek rajzfilmesebb megközelítése?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.