Hirdetés

Ár/érték bajnok Redragon perifériákat mutatunk nektek



|

Vezeték nélküli, RGB világítású gamer cuccokat keresel, de nem akarsz százezret költeni? Most megnéztük, mit tudnak az ár/érték bajnok Redragon cuccai.

Hirdetés

A gaming cseppet sem olcsó hobbi, hiszen a borsos áru hardverek összevásárlása után még azon is el kell gondolkodnotok, milyen perifériákra ruháztok majd be. A Redragon erre kínál remek pénztárcabarát megoldásokat. 

Hirdetés

Az alábbi videóban a szivárvány összes színében pompázó, vezeték nélkül is használható Redragon Visnu mechanikus billentyűzet, a Sniper Pro néven futó gamer egér, illetve a meglepően tiszta hang rögzítésére képes Zeus fejhallgató kapcsán nézhettek meg egy részletes bemutatót. 

Ha többet akartok megtudni a Redragon perifériáiról, akkor ide kattintsatok. Amennyiben pedig további videóinkról sem szeretnétek lemaradni a jövőben, akkor mindenképp iratkozzatok fel a PC World és a GameStar közös YouTube-csatornájára: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.