Hirdetés

Az ASUS Zenbook Pro 15-ben nincs semmi különleges, és pont ez benne a jó



|

Szerkesztőségünkben járt az Intel Core i7-10870H processzorral szerelt ASUS Zenbook Pro 15, amit természetesen azonnal le is teszteltünk.

Hirdetés

Jól néz ki, erős, nincsenek benne meglepetések sem negatív, sem pozitív irányban - nem véletlenül kezdődik épp így az alábbi videotesztünk, melyet az ASUS Zenbook Pro 15-ről késztettünk. 

Ez a laptop ugyanis nem robbantja le az arcunkat valami különleges újítással, viszont tökéletesen működik, és nem kell számolnunk bármiféle buktatóval vagy rejtett csavarral, ha épp rá esik a választásunk. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.