Hirdetés

Ezek voltak a CES 2020 legjobb újdonságai



|

Bőven mutattak nekünk annyi remek kütyüt és új technológiát az idei CES alatt, hogy akadjon közöttük egy videóra való. Össze is szedtük nektek a rendezvény szerintünk legjobb leleplezéseit egy videóba.

Hirdetés

Az év első technológiai rendezvénye, a CES 2020 rengeteg izgalmas újdonságot hozott: Sony Vision-S autó, Lenovo X1 Fold összehajtható képernyős laptop, és hasonló cuccok várnak titeket a videóban.

Hirdetés

Természetesen ahogy mindig, úgy a lista most is teljesen szubjektív, lent a kommentek között bátran osszátok meg velünk ti is személyes kedvenceiteket, sőt akár saját toplistákat is gyárthattok, jöhetnek a hosszabb felsorolások is! Előtte azonban mindenképp nézzétek meg a mi kedvenceinket is: 

Hasonló videókért pedig iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, ha eddig esetleg még nem tettétek volna:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.