Hirdetés

Elindult a PC World saját podcastja, a Tech Szakkör első adásában a metaverzumot is kibeszéltük



|

A PC World szerkesztői átlapozták az aktuális magazint, és alaposan kivesézték az épp legforróbb témákat.

Hirdetés

Hosszú ideje tervezzük már, hogy podcastot, illetve podcastokat indítsunk a lapcsalád több magazinjánál. Hamarosan GameStar fronton is izgalmas hírekkel jelentkezünk ezzel kapcsolatban, első körben viszont a PC World saját podcastjának elindulásáról számolhatunk be nektek.

A Tech Szakkör Podcast első adásában a PC World főszerkesztője, Erdős Márton, valamint a magazin két állandó szerzője, Gyepes Máté és Higyed Gábor beszélgetnek a metaverzumról, a legújabb mobilokról, videokártyákról, laptopokról, és az tech-IT szektor mindenféle egyéb érdekességéről.

Hirdetés

Az adások minden hónapban elérhetőek lesznek a közkedvelt podcastplatformokon audio formátumban.

Valamint természetesen felkerülnek a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára videóként is.

Ha tetszett nektek ez a formátum, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt YouTube-on. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.