Hirdetés

Ezek az eszközök tényleg nélkülözhetetlenek PC vagy mobil javításához



|

Nem is gondolnád, mi minden kell, ha neki akarsz ugrani a szereléshez.

Hirdetés

Vannak olyan örökérvényű okosságok, miszerint egy jó adag duck tape és WD40 mindenre orvosság, de a helyzet igazából az, hogy teljesen más eszköztárral kell bírnia egy felkészült szakinak ahhoz, hogy ne állítsa komoly kihívás elé egy PC vagy mobil megbütykölése. 

Az alábbi videóban mi most azokat az eszközöket mutatjuk be, amik személyes tapasztalatink alapján valóban elengedhetetlenek. 

Hirdetés

Ha szerintetek esetleg kimaradt volna valami fontos a felsorolásból, akkor lent, a kommentek között bátran bővítsétek a listát! 

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a GS csatorna videós tartalmairól, akkor iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Ez persze teljesen opcionális, de hálából végtelen jár érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.