Hirdetés

Ezek voltak a 2023-as CES legizgalmasabb kütyüi



|

Legújabb videónkban összeszedtük azokat a CES-en bemutatott érdekességeket, amiket tényleg mindenkinek látnia kell.

Hirdetés

A Consumer Electronics Show, vagyis a CES ma már nem kizárólagosan csak a szórakoztató elektronikáról szól, temérdek más terület is képviselteti magát a Las Vegas-i rendezvényen. Ezek közül az egyik legjelentősebb az autóipar, így talán nem is csoda, hogy a 2023-as CES legizgalmasabb "kütyüit" összegző videós toplistánkban ez az iparág is képviseltette magát.

Az alábbi videóban összesen hét olyan, a show-n bemutatott tech csodáról mesélünk, amik nagyon fontosak lehetnek a jövőben.

Hirdetés

Titeket mi varázsolt el a legjobban a felsoroltak közül? Írjátok meg kommentben!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.