Hirdetés

Megnéztük a Microsoft temetőjét, kihantoltuk a legendákat



|

Így néz ki a Microsoft temetője, ahol legendák hevernek.

Hirdetés

Az elmúlt években nem kevés első látásra még nagyon is ígéretesnek tűnő projekt, sőt hardver végezte a kukában a Microsoftnál, elég sok parcella sorakozik már a cég képzeletbeli óriástemetőjében. 

Az alábbi videóban most ide kukkantottunk be, és felidéztük azokat a jobb sorsa érdemes Microsoft termékeket, amiknek ma már maximum csak az emlékét őrizhetjük. 

Hirdetés

Ti mivel bővítenétek még a listát? Írjátok meg bátran lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.