Hirdetés

Miért nem terjed el a MicroLED technológia, ha tényleg minden riválisra köröket ver?



|

Ebben a videóban a MicroLED technológiáról mesélünk nektek.

Hirdetés

2022-ben még a legtöbb gyártó arra fókuszál, hogy az LCD kijelzők helyett az OLED-panellel ellátott tévékhez csábítsák át a vásárlókat, de közben nem szabad elfeledkezni a MicroLED technológiáról sem, ami gyakorlatilag minden szempontból veri a vele konkuráló más megoldásokat.

Van vele azonban egy hatalmas gond: elképesztően drága gyártása. Ennek okait bontjuk ki részletesen, illetve magát a MicroLED technológiát is alaposan bemutatjuk az alábbi videóban. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.