Hirdetés

Milyen lehet egy házimozi rendszer, ha a pénz nem akadály?



|

Ennek jártunk utána legújabb videónkban.

Hirdetés

Az elmúlt másfél évben többet filmeztünk otthon, mint bármikor - nem is tehettünk mást, hiszen a mozik zárva voltak, sőt, a legtöbb még mindig nem tud kinyitni, és bizonytalan, hogy ha ősszel a járvány egy újabb hulláma jön, hogyan alakul majd a helyzet, mit tehetnek meg az oltottak és az oltatlanok, megéri-e a bátor kevesek miatt nyitva tartani a termeket.

Akárhogy is, az biztos, hogy ha filmezni támad kedvünk, nem megyünk mindig moziba, emiatt pedig érdemes költeni egy kicsit az otthoni élmény fokozására.

Hirdetés

Ha kiválasztottuk a lehető legjobb, 4K-s, HDR-es, a nappalink elrendezéséhez megfelelő méretű tévét, a következő lépés a hangrendszer kialakítása lehet. Kezdhetjük soundbarral, de beújíthatunk egy megfizethető árú házimozi rendszert is, garantáltan jobb lesz, mintha a televíziók beépített hangszóróiban bíznánk. És mit kapunk akkor, ha az anyagiak nem jelentenek akadályt? Erről mesél most Balázs a legújabb PC World videóban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.