Hirdetés

PhotoCube bemutató - Töltés és fotómentés egyszerre



|

A biztonsági mentésekkel a legtöbb embernek nincs kedve bajlódni. Ez a kütyü leveszi rólunk a terhet.

Hirdetés

Az influencerek korát éljük, ahol már sok hétköznapi felhasználó is több száz képet és videót készít napi szinten, főleg, ha valami különleges eseményen, például fesztiválon vagy családi nyaraláson van. Ezeket a képeket nyilván szeretnénk biztonságban tudni, de feltétlen van kedve mindenkinek a biztonsági mentésekkel vacakolni.

Hirdetés

Az iOS-es eszközökkel kompatibilis PhotoCube mindent automatizál. Egyszerűen csak feldugjuk töltőre az iPhone vagy iPad készülékünket, az alkalmazás pedig az adapterben lévő microSD kártyára menti a képeket, kontaktlistát, naptárbejegyzéseket. Az alábbi videóban be is mutatjuk a működését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.