Hirdetés

Soha ne dőlj be ezeknek a PC-s mítoszoknak!



|

Összeszedtünk pár olyan tévhitet, aminek sokan felülnek.

Hirdetés

A Mac jobb, mint a PC? A több RAM egyenlő a gyorsabb PC-vel? A tuning 1-2 év alatt kinyírja a gépedet? Ha te is a falat kaparod ezektől a kérdésektől, akkor nem vagy egyedül. Az alábbi videóban most olyan hajmeresztő tévhiteket, eszement mítoszokat szedtünk össze, amiknek még csak véletlenül sem szabad bedőlni.

Ezekről egytől egyig elmondható, hogy hatalmas sületlenségek, mégis tömegek hangoztatják őket.

Hirdetés

Szeretnétek esetleg ti is bővíteni valamivel a listát? Írjátok meg kommentben azokat a tévhiteket, amik titeket is teljesen ki tudnak égetni!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.