Hirdetés

Tényleg a Steam Deck riválisa lehet az ASUS ROG Ally, vagy túl kevés ehhez?



|

Szerkesztőségünkben járt egy ASUS ROG Ally, amit alaposan le is teszteltünk.

Hirdetés

Írott formában pár napja már olvasható az ASUS ROG Allyról készült tesztünk, most viszont videóban is megmutatjuk nektek azt, hogy egészen pontosan mire is képes ez a kézikonzol - ami valójában persze egy handheld PC, de sokkal egyszerűbb így nevezni. 

Nem kevés ideig nyúztuk a ROG Allyt annak érdekében, hogy teljes képet kaphassunk annak hardveres erejéről, akkumulátoridejéről, és persze limitációiról is - bizony, utóbbiak is akadnak, ezekről is szó fog esni az alábbi videóban.

Hirdetés

Nektek egyébként az eddig látottak alapján mi a véleményetek az ASUS ROG Allyról? Van keresnivalója ezen az egyre népszerűbbé váló piacon? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.