Hirdetés

Tényleg csak arra volt jó az RTX 4090 és 4080 bejelentése, hogy vonzábbá tegye az Nvidia előző szériáját?



|

A bivalyerős, ám rettenetesen drága kártyák bemutatója mögött egy ravasz stratégia látszik kirajzolódni.

Hirdetés

Kedden megtartotta GeForce Beyond előadását az Nvidia, minek keretében nemcsak a modderek életét megkönnyítő RTX Remix és a DLSS harmadik generációja mutatkozott be, hanem azok az új csúcskártyák is, amelyekkel a legtöbbet kihozhatjuk az imént említett technológiákból. Az RTX 4090, és az RTX 4080 teljesítménye igencsak meggyőzőnek tűnik, de az éles tesztek minden bizonnyal árnyalni fogják még a képet.

Addig is, amíg arra várunk, hogy megérkezzenek szerkesztőségünkbe a tesztpéldányok, az alábbi videóban minden fontos tudnivalót összeszedtünk róluk, egyúttal pedig a célközönség megbabonázására tökéletesen alkalmas számok mögé tekintve azt is megnéztük, milyen hatással lehet debütálásuk a piacra.

Hirdetés

Az mindenesetre sokat elárul, hogy már egyetlen családként kezeli a teljes RTX 30-as szériát, és az RTX 40-es vonal első fecskéit a gyártó, amelynek rengeteg előző generációs videokártya maradt a nyakán a kriptobányászat bedőlése után.

Ha elnyerte tetszéseteket ez a videó, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, és nyomjatok rá a csengettyűre is, hogy ne maradjatok le a további anyagainkról. Amennyiben pedig támogatnátok is a munkánkat, azt a csatornatagság, illetve a szuperköszönet funkció útján tudjátok megtenni. Mindegyikért hálásak vagyunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.