Hirdetés

Ezek voltak a 2010-es évek legfontosabb tech újdonságai



|

iPhone-tól az iPadig, DJI-tól a Raspberry Pi-ig rengeteg fontos kütyü jelent meg, amely meghatározta a 2010-es éveket. Legújabb toplistás videónkban ezekről az eszközökről lesz szó.

Hirdetés

Magunk mögött hagytuk a 2010-es éveket, ennek örömére pedig összegyűjtöttük azokat az eszközöket és technikai újításokat, amelyek a leginkább meghatározták az előző 10 évet. Írásos formában már találkozhattatok ezzel az anyaggal, most viszont videóként is közzétesszük ezt a toplistát. 

Hirdetés

Természetesen akadnak a listán egyértelmű versenyzők, mint az iPad vagy épp az Apple Watch, de bizony játékkonzol, digitális asszisztens, sőt még egy autói is felkerült az évtized leginnovatívabb eszközeinek felsorolásába. Mindössze rá kell böknötök az alábbi, meglehetősen mutatós Play gombra, és már indul is a múltidézés. 

Hasonló videókért érdemes feliratkozni a PC World és GameStar közös YouTube-csatornájára:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.