Hirdetés

Pendrive az injekciós tűben



|

Az átlátszó injekciós tűbe egy 8 gigabájtos flash tárhelyet raktak.

Hirdetés

 

Bár nem rendelkezik gigantikus tárhellyel, az egyre bővülő kínálatban, melyben rengeteg őrült és érdekes USB-kulcs is van, nagyon feltűnő jelenség az új injekciós tű-pendrive.

 

Az átlátszó injekciós tűbe egy 8 gigabájtos flash memória került. Az új pendrive egyértelműen nem az "ájulós" embereknek való, noha igazi tűről és injekcióról nem beszélhetünk.

 

A Brando USB Syringe Flash Drive-nak a hátsó, fecskendő része leszedhető, és a hátulján keresztül csatlakoztatható USB porton keresztül. Persze akik kedvelik a meglepő látványú tárolót, joggal kérdzhetik, hogy miért a hátulján, hiszen így nem adhatnak számítógépüknek injekciót...

 

A szokatlan pendrive ára 29 dollár, az eszköz csupán 11 gramm nehéz.

 

usbsyringe.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.