Hirdetés

Philips monitor kéken ragyogó kerettel



|

A Philips új 22 hüvelykes monitora kéken ragyogó kerettel lett felvértezve a szemfáradtság ellen.

Hirdetés

 

A Philips legújabb monitora nem büszkélkedhet OLED-panellel, viszont nem is a belépőkategóriát célozta meg. A LightFrame T a Philips Europe által bemutatott új LCD-kijelző, amelynek legfőbb különlegessége, hogy a káva elülső része kéken ragyog.

 

A 22 hüvelykes megjelenítő tehát furcsán érdekes, és meglehetősen figyelemfelkeltő külsőt kapott. Mindennek az oka, hogy a fények orvosi kutatások alapján igazolt jótékony hatásait szeretnék kihasználni: az új monitor kevésbé erőlteti meg a szemet a piacon lévőkhöz képest.

 

philips_lightframe_t.jpg

 

A gyártó állítása szerint a monitort speciálisan a szem pihentetésére tervezték, így nem csak nem fárasztja és rontja a látásunkat, de a tervek szerint bizonyos szinten regenerálja is azt.

 

A monitor egyébként meglehetősen jó, 12 000:1 kontrasztaránnyal bír. Az 1680 x 1050 pixelt megjeleníteni képes kijelző 5 milliszekundumos válaszidővel bír, fényere 300cd/m2. VGA-, USB-és DVI-csatoló egyaránt került a LightFrame T-re, amiben a képet a SmartImage és a TrueVision Technology javítja.

 

Az LCD-kijelző legfőbb érdekessége azonban a kéken világító keret, ami kivédi a monitorok legtöbbje által okozott problémát, a megerőltetett szemet. Angliában a LightFrame T már júliusban kapható lesz, 175 fontos (57 000 forint) áron.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.