Hirdetés

A Gigabyte Z690 Aero G üde színfolt az alaplapok kínálatában



|

Szerkesztőségünkben járt egy Gigabyte Z690 Aero G alaplap, ami a felesleges cicoma helyett a stabilitásra fókuszál.

Hirdetés

Akár játékokhoz, tartalomgyártáshoz, akár komoly munkához használod számítógépedet, hű társad lehet ehhez a Gigabyte Z690 Aero G alaplap, ami egy letisztult és vérprofi hardver. Ha nem feltétlenül igényled azt, hogy karácsonyfaként is funkcionálhasson a PC-d, és nem akarsz mindent tarka RGB ledekkel teleaggatni, akkor érdemes közelebbről is megnézned ezt az alaplapot.

Mi is így tettünk, bemutatóvideónkat alább találod meg.

Hirdetés

Ha a Gigabyte Z690 Aero G egy társkereső hirdetést adna fel, akkor a leírásban biztosan ott szerepelne a "csak komoly kapcsolatot keres" kitétel. Gyártása során ugyanis elsősorban a stabilitásra és a biztonságra fókuszáltak hardveres és szoftveres téren is.

Természetesen teljesítmény terén sincs oka a szégyenkezésre az alaplapnak. A további részletekért nézd meg a videónkat: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.