Hirdetés

A retro PC-k szerelmeseinek is kötelező a PlayIT Show



|

Retro PC-k, játékkkonzolok és érmés játékgépek sorakoznak csatarendbe a PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényen idén júniusban.

Hirdetés

Alapvetés, hogy a PlayIT Show-n mindig ott vannak a legújabb játékkonzolok és természetesen a legfrissebb videojátékos megjelenések, de a visszatérő látogatók jól tudják, hogy az újdonságok mellett bizony az old school masináknak is bérletük van már a rendezvényre. 

Nem lesz ez másként idén nyáron sem, hiszen a PlayIT Show powered by Mastercard felsorakoztat majd egy halom régi PC-t, klasszikus konzolt és retro játékgépet is 2022. június 11-én és 12-én, mindkét nap 10:00-19:00 között a budapesti Hungexpón.

Hirdetés

Remek dolog a 4K, a ray tracing és a 120fps bűvölete, de a veterán gamerek még 2022-ben is simán rá tudnak csavarodni pár izgalmas kör erejéig a Wizard of Worra, és a hasonszőrű régi csodákra. Nekik mindenképpen útba kell ejteniük a PlayIT-en is a retro PC kiállítást, ahol a régi számítógépek mellett egy csomó kiváló állapotú klasszikus játékkonzolt és érmével működő játékgépet meg lehet csodálni, illetve természetesen ki is lehet próbálni. 

Ez remek lehetőséget biztosít egyrészt a múltidézésre és sokunk gyermekkorának felelevenítésére, másrészt pedig arra is, hogy egy teljesen új generáció ismerkedhessen meg azokkal a zseniális régi címekkel és platformokkal, amikkel annak idején apu űzte még az ipart. 

A PlayIT Show powered by Mastercard kapcsán az összes fontosabb tudnivalót egyetlen nagy cikkben gyűjtöttük össze, a jegyárakról pedig itt találsz információt. A K&H-nak köszönhetően extra kedvezményes jegy is váltható a rendezvényre, ennek részletei szintén a linken olvashatók!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.