Hirdetés

A Surface Laptop Studio sokoldalúsága egészen döbbenetes



|

A Microsoft Surface Laptop Studio nem árul zsákbamacskát, beszédes neve tökéletesen lefedi azt, mit is álmodott meg a Microsoft.

Hirdetés

Járt már nálunk korábban Surface Laptop, és a termékcsalád kreatív profiknak szánt hatalmas all-in-one gépe, a Surface Studio is megélt már két generációt. A Surface Laptop Studio pedig pontosan az, amit a neve is sugall: az említett két eszköz szerelemgyermeke, amelyben a mérnökök megpróbálták ötvözni az összes előnyt.

Az alábbi videóban arról mesélünk nektek részletesen, hogy egészen pontosan mit is takarnak ezek a bizonyos előnyök, illetve milyen használat közben a Surface Laptop Studio.

Hirdetés

A Surface Laptop Studio a család korábbi tagjaihoz képest 3:2-es képarányú kijelzőt kapott, ami az áltagnál magasabb, így kényelmesebb rajta weboldalakat, dokumentumokat olvasni, vagy vertikálisan terpeszkedő alkalmazásokban dolgozni, könnyebbé válik a multitasking. A további részletekről Kaci mesél nektek ebben a videóban:

További videókért bátran látogassatok el a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.