Hirdetés

Befagytak a Windows és Office árak, hihetetlen kedvezmények várnak



|

Téli akciót hirdetett a Keysworlds, extra olcsón juthatsz Windows és Office csomagokhoz.

Hirdetés

A Keysworlds nagy téli akciójában elképesztő kedvezmények várnak, verhetetlen áron zsákolhatsz be Windows 10, Windows 11 és Office csomagokat, valamint más hasznos szoftvereket is.

Érdemes alaposan átböngészni az alábbi listát annak érdekében, hogy egyetlen ütős akcióról se maradj le!

Hirdetés

A legjobb Office + Windows ajánlatok

Ha kifejezetten Office csomagokat keresel, és melléjük egy Windows 10, vagy Windows 11 operációsrendszer is kéne, akkor az alábbi listát érdemes tüzetesen átnézned. 

52%-os Windows kedvezmények

Ezek a Windows szoftvereket 52%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Edo52 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

58%-os Office kedvezmények

Az alábbi esetekben az Ebf58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy kedvezményesen lehessenek megvásárolhatók a termékek.

Még több 58%-os kedvezményes ajánlat

Ezek között az akciós szoftverek között bármiféle kuponkód nélkül válogathatsz.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.