Hirdetés

Csapj le egy akciós Windows és Office programcsomagokra!



|

Továbbra is a Keysworlds vár a legjobb Windows és Office ajánlatokkal.

Hirdetés

Ugyan túl vagyunk a Fekete Pénteken, de természetesen a Keysworlds akciói egy pillanatig sem állnak le, az online piactér pedig egy szemhunyásnyi ideig sem csavar vissza a folyamatos pörgésből. 

A Keysworlds Cyber Week Sale ajánlatokat átnézve ez azonnal világossá válik. hiszen most Windows 10 csak 7,09 euró, a Windows 11 pedig mindösszesen 16,89 euróért elvihető. Alább következzenek a konkrét csomagok.

Hirdetés

A legjobb Windows 10 és 11 ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10, vagy Windows 11 operációsrendszert keresel, akkor az alábbi listát érdemes tüzetesen átnézned.

 

 

 

58%-os kedvezmények

Az alábbi szoftvereket 58%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Ebf58 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

Office 2021

Office 2019

Office 2016

Akciós Office csomagok

Ezekhez a kombinált Office ajánlatokhoz szintén az Ebf58 kuponkódot kell mindenképpen használni a vásárlás folyamán.

 

További kedvezményes ajánlatok

Az alábbi esetekben is az Ebf58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek. 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.