Hirdetés

Elképesztően olcsón lehet a tiéd egy halom játék, akár PC-n is



|

Verhetetlen áron csaphatnak le most 3 hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre azok, akik hosszabb ideje szüneteltetik a szolgáltatást, vagy még sosem tettek vele próbát.

Hirdetés

Első körben még 2019 júniusában, bétaállapotban startolt el a Game Pass for PC, az Xbox népszerű előfizetéses szolgáltatásának Windows 10-es számítógépeken elérhető verziója, mely beépült a Game Pass Ultimate előfizetési csomagba is. A Game Pass Ultimate jelenleg már gyakorlatilag három teljes platformot lefed, hiszen Xbox konzolokon és PC-ken kívül a felhőkompatibilis címeket immár mobiltelefonokon és tableteken is játszani lehet. A Game Pass Ultimate ráadásul az EA Play összes előnyét, illetve annak saját játékkatalógusát is magában foglalja, sőt nemrég a Bethesda sikerjátékaival bővült a kínálat. 

Jelenleg tehát több száz remek játék közül válogathatnak az előfizetők, egy új Game Pass akciónak hála pedig most ti is belekóstolhattok mindebbe úgy, hogy mindösszesen 300 forintot kell csak kiadnotok 3 hónapnyi Game Pass Ultimate előfizetésért. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy havi 100 forintért zúdul rátok egy igazi játékcunami. 

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés a következőket tartalmazza:

  • Hozzáférés az Xbox Game Pass több 100 játékot tartalmazó kínálatához PC-n, valamint Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokon,
  • Hozzáférés az EA Play kínálatához, melyben egyebek mellett megtalálható a FIFA 21, a Need for Speed sorozat egyes részei, Star Wars játékok, és a The Sims 4 is,
  • Az Xbox cloud gaming használata, mellyel bizonyos játékok androidos okostelefonokon, táblagépeken is játszhatók,
  • Az Xbox Live Gold minden előnye, így az online többjátékos módok használatának lehetősége Xbox konzolokon, valamint havi 4 ajándék játék, melyet örökre megtarthatsz.

A most elstartolt akció, és az abban foglalt kedvezményes ár egyrészt új előfizetőknek, másfelől pedig olyan felhasználóknak elérhető, akik több mint hat hónapja szüneteltetik aktív előfizetésüket - számukra ez tényleg kihagyhatatlan alkalom a visszatérésre.

A Game Pass Ultimate előfizetők olyan játékok közül válogathatnak PC-n, mint a Microsoft Flight Simulator, a Forza Motorsport 7, a Forza Horizon 4, a Gears 5, a Conan Exiles, a Sea of Thieves, vagy a Halo: The Master Chief Collection. A jövőben pedig már a megjelenés napján rávethetik magukat a The Ascentre, a Psychonauts 2-re, vagy akár a Halo Infinite-re is.

Az Xbox Game Studios saját játékairól átfogóan elmondható, hogy nem csak Xbox konzolokra, hanem PC-re is megjelennek, így a legújabb bejelentések esetében (a közelgő E3-on biztosan lesz belőlük nem is kevés) is mérget lehet venni arra, hogy nem csak Xbox Series X és Series S konzolokon, hanem PC-n is belevethetjük magunkat a kalandokba - a Game Pass Ultimate-előfizetőknek ráadásul ezért egyetlen extra forintot sem kell majd kiadniuk, minden új cím azonnal landol náluk. 

Kár lenne lecsúszni erről a limitált ideig elérhető ajánlatról, így ha ti is szeretnétek 300 forintért 3 hónapnyi Game Pass Ultimate előfizetést, akkor még ma éljetek ezzel a nem mindennapi lehetőséggel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.