Hirdetés

Ezen a héten akár 62% engedmény: már 3000 forint alatt a Windows 10!



|

A Keysoff webáruház eheti ajánlatában minden eddiginél olcsóbbak a Microsoft szoftverei, most érdemes lecsapni rájuk!

Hirdetés

A Windows 10 licencek már-már fájdalmasan drágának számítanak, a Windows 10 Home és Pro kiadások 40-60 ezer forintos árai miatt azért nagyon sokan megfontolják a vásárlást, és maradnak a már "lejárt" Windows 7 vagy az ingyenes Linux valamelyik változata mellett. Ekkora összeg már egy olcsó PC árának harmada. De közben a Windows 7 támogatásának megszűnése vagy a Linux elterjedése és szoftveres támogatottsága miatt mégis a Windows 10 lenne a legjobb megoldás - ha nem lenne ilyen drága.

Hirdetés

Szerencsére a Keysoff webáruház legújabb Mega Sale akciójában hihetetlen árakon juthatsz hozzá legális szoftverekhez hivatalos termékkulcsok formájában. Ha nincs egy kisebb vagyonunk új operációs rendszerre, itt a Windows 10 Home Pro kiadást már 8,14 euróért megkaphatjuk, ami a jelenlegi árfolyam mellett bizony még a 3000 forintos határ alá is becsúszik.

Mutatjuk, hogy az amúgy is nagyon kedvező árak mellé milyen kuponkódokkal mennyi további kedvezményt lehet érvényesíteni a Keysoff akciójában:

45% engedmény Windows 10 kiadásokra az ELD45 kuponkóddal

62% kedvezmény az Office 2019 verziókból az ELD62 kuponkód használatával

60% árcsökkenés az Office 2016 kiadásokból az ELD60 kuponkód alkalmazásával

55% engedmény az Office 365-höz kapcsolódóan az ELD55 kuponkóddal

Így vásárolhatsz könnyen és gyorsan

A fenti szoftverek beszerzésekor nem csak az olcsóság az egyetlen előny, hanem a gyors, papírmentes, online vásárlás. Mutatjuk is egy példán keresztül, milyen egyszerű az egész. Ha egy akciós Windows 10 Professional-t vásárolnánk, először adjuk a terméket a kosárhoz az Add to Cart gombbal, majd fizetéshez kattintsunk a kosárra (Shopping Cart).

A kosár tartalmát megjelenítő oldalon kattintsunk az Apply Coupon gombra és írjuk be a kiválasztott termékhez tartozó kuponkódot (ez a példánkban az ELD45). Ezt jóváhagyva máris láthatjuk, hogy 42 százalékkal csökkent a vételár. Ezután kattintsunk a Proceed to Checkout gombra a fizetéshez.

Ha még nem vagy bejelentkezve a Keysoff oldalon, itt eldönthetjük, hogy vendégként vásárolunk, vagy létrehozunk egy felhasználói fiókot. Ha ez megvan, a Continue gomra kattintva léphetsz tovább.

A következő oldalon töltsük ki pontosan a nevet és e-mail címet, mivel utána erre érkezik a termékkulcs. A lakhely kiválasztása azért fontos, hogy így a számunkra leginkább megfelelő fizetési módokat találjuk meg.

Innentől a biztonságos és gyors Cwalletco fizetési szolgáltatás következik, amellyel könnyen használhatjuk bankkártyáinkat. Itt adhatjuk meg személyes adatainkat, amelyek a vásárláshoz szükségesek, majd kattintsunk a Continue gombra. Ha mindennel megvagyunk, már csak a Place Order gombra kell bökni a rendelés lezárásához.

Legvégül még egyszer ellenőrizhetjük a fizetendő vételárat, majd kattintsunk a Choose payment methods gombra, ahol kiválaszthatjuk a nekünk leginkább megfelelő fizetési módot.

Ezután már csak az e-mailt kell várnunk, amelyben a Keysoff elküldi a megvásárolt termék aktiválási kulcsát. Amikor telepítjük a kért szoftvert, annak telepítőcsomagjait a Microsot megfelelő oldaláról tudjuk letölteni (Windows 10 esetében innen, Office 2019-nél innen, Office 2016-nál pedig innen), majd az installálás közben, amikor a termékkulcsot kéri, csak írjuk be az e-mailben érkezett karaktersort. Ezután máris aktiválódik a Windows vagy Office legális példánya.

Ha bárki bármilyen problémát tapasztalna vásárlás vagy telepítés közben, a Keysoff vevőszolgálata non-stop rendelkezésre áll a service@keysoff.com címen. Emellett érdemes gyakran visszalátogatni a Keysoff oldalára új akciókért és árcsökkenésekért.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.