Hirdetés

Fedezd fel most, éld át később - járd be az országot az új mobilalkalmazással!



|

Több mint félezer különleges panorámaképpel indult el a Magyar Turisztikai Ügynökség VR-túra alkalmazása.

Hirdetés

Járd be az országot virtuális túrákon keresztül, fedezd fel, hogy milyen csodák várnak, és kezdd el összeállítani már most a bakancslistádat akkorra, amikor újra útnak indulhatunk! A Magyar Turisztikai Ügynökség 360 fokos fotókkal hív virtuális túrákra, melyek az otthonunkba hozzák az ország változatos látnivalóit, a természeti kincseket, a városokat, a múzeumokat, Magyarország sok-sok csodáját és sokszínű térségeit.

Hirdetés

Az alkalmazásban nemcsak kívülről nézhetjük meg a különböző helyszíneket, de be is léphetünk például a Tisza-tavi Ökocentrumba vagy a csarodai középkori templomba, a levegőben lebegve láthatjuk különleges nézőpontból a Balatont vagy a Pannonhalmi Főapátságot, vagy akár a tömeg felett idézhetjük fel a fesztiválok hangulatát. 

A virtuális valóság digitális technológiája segít abban, hogy az ország távoli pontjait is könnyűszerrel bebarangolhassuk mobiltelefonról vagy tabletről, és akár be is léphessünk a lenyűgöző épületekbe, átéljük a fesztiválhangulatot Sopronban vagy a Balaton partján, vagy együtt száguldjunk a hortobágyi csikósokkal.

Az alkalmazásban most 532 helyszín 360 fokos panorámaképén keresztül ismerhetjük meg Magyarország különleges látnivalóit; ezek között több mint 200 olyan is van, ahol nemcsak kívülről, hanem belülről is körbenézhetünk, és olyan helyeket is bejárhatunk virtuálisan, ahova a népszerű online térképek panorámakamerái nem jutottak el.

Beleshetünk a tákosi református templom padsorai közé, a tömeg fölött lebeghetünk különböző fesztiválokon, megcsodálhatjuk a Mezőhegyesi Ménesbirtokot vagy a boglári Gömbkilátóról elénk táruló, lenyűgöző balatoni panorámát, mindezt a telefonunkon vagy a tabletünkön.

Emellett pedig arra is lehetősége van a látogatóknak, hogy hazánk turisztikai térségeit egy az egyben járják végig a kiemelt attrakciókon keresztül, és le is tölthető az összes helyszín, így azon sem kell aggódni, hogy a mobilinternet havi keretébe belefér-e a virtuális felfedezés. A panorámaképek már több mint két éve készülnek, van olyan 360 fokos fotó is, amely 120 darab nagy felbontású képből került összeállításra, így a legapróbb részletek is jól láthatók.

Az alkalmazás nemcsak a magyar utazni vágyókat segíti abban, hogy megtervezzék a jövőbeli utazásaikat, de azokat is, akik külföldről szeretnének ideutazni, hiszen kilenc különböző nyelven érhető el, és mind a Google Play kínálatában, mind pedig az App Store-ban megtalálható.

A cikk a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával jött létre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.