Hirdetés

Félelmetesen jó halloweeni akciók Windows 10 és Office rendszerekre



|

Ismét remek akciókat kínál a Keysworlds.

Hirdetés

Halloween alkalmából új akciós kínálattal jelentkezik a Keysworlds.com. A Halloween Promotion nevezetű új akció keretin belül a megszokott verhetetlen árakon szerezhetők be a Windows 10-es operációsrendszerek, a különféle Office csomagok, és sok más hasznos program is.

Hirdetés

A legjobb Windows 10 ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10 operációsrendszert keresel, akkor az alább listát érdemes tüzetesen átnézned. Az Efa48 kuponkód használatával 45%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg ezeket a termékeket.

Akciós termékek féláron

Az alábbi szoftvereket 50-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds nagy halloweeni akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Efu50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

 

 

További 50%-os kedvezmények

Az alábbi esetekben is az Efa50 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek. 

 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.