Hirdetés

Gaming kiegészítőkkel kerek a világ



|

Mutatunk néhány kiegészítőt, amelyek nem hiányozhatnak az asztalodról, ha önfeledt és minőségi gaming élményt szeretnél, mégpedig úgy, hogy a teljesítményedet is magasabb szintre emelheti.

Hirdetés

Billentyűzet, egér, headset, esetleg kontroller - ezek természetes kellékei egy gamergépnek, ám ha ennyivel állsz neki játszani, jó pár kényelmetlenségre, kompromisszumra kell felkészülnöd. Akad ugyanis néhány kiegészítő periféria, amelyekkel jelentősen javíthatod nem csupán kényelmi szintedet, de a játékokon belüli teljesítményedet is.

És ha már szintet lépsz, miért ne tehetnéd mindezt stílusosan, úgy, hogy ezek a kiegészítők is passzoljanak gamergépedhez?

Az első és legfontosabb nem is lehet más, mint egy megfelelő minőségű egérpad. Egy időben ezekről azt tartották, hogy elavultak, ám ez korántsem igaz.

Hirdetés

Amellett, hogy egered nem koszolódik olyan mértékben, mint a szimpla asztallapon használva, a pontosság is jelentősen nő. Ez abszolút tény, ahogy az is, hogy a pozicionálás sebességén is sokat javít egy megfelelő alátét.

A Redragon Neptune RGB (9910 Ft) nem csupán egy egérpad, sokkal inkább asztallapvédő, hiszen méretéből adódóan a billentyűzet is elfér rajta. Ennek nagy előnye, hogy puha felületen lesz a csuklód, és a billentyűzet sem csúszkál többé. Az már csak hab a tortán, hogy a kedvező ár ellenére még RGB-világítás is került a Neptune szélébe, ami nagyon látványos extra.

Szintén hasznos és praktikus kiegészítő a headsetállvány, vagyis a Redragon Scepter Pro RGB (9430 Ft). Ha éppen nem használod fejhallgatódat, többé nem kell az asztalon kallódnia, hanem elegánsan ráhelyezheted az állványra, amelynek ráadásul az aljába RGB-világítást is rejtettek. Az extra szolgáltatás sem marad el, mégpedig az USB hub: nagyon praktikus, hogy a talapzatban több USB Type-A (normál) csatlakozást is találsz.

Harmadikként a Seyfert mikrofonra (13830 Ft) szeretnénk felhívni a figyelmedet. Mikrofon ugyan a gaming headsetekben is található, ám ezek minősége általában hagy némi kívánnivalót maga után. A Seyfert egy profi, omnidirekcionális mikrofon tripodállvánnyal és popszűrővel, ami nem csupán streamerek számára hasznos, online meetingek és természetesen játék során is kiváló szolgálatot tesz, hiszen társaid sokkal tisztábban hallanak majd, ez pedig akár a siker kulcsa is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.