Hirdetés

Ha iPhone 14-et vettél, ezeket a kiegészítőket ajánlott beszerezned hozzá



|

Az alap, egy nagy tudású, kiváló minőségű telefon már megvan, de ahhoz, hogy teljesen kihasználhasd, kell még néhány extra.

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy az iPhone az egyik legnépszerűbb okostelefon-család. Ha már vásároltál egyet, és a legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, javasoljuk, hogy szerezz be hozzá néhány praktikus kiegészítőt. Milyen konkrét dolgokat nem szabad kihagyni? Erről kérdeztük a FixShop szakértőit. 

A legelső dolog, amire gondolnod kell, az a töltőadapter. Míg korábban ezt a csomag tartalmazta, ma már külön kell megvásárolni. A telefonhoz csak egy USB-C/Lightning csatlakozóval ellátott adatkábel jár. Ha vásárolsz egyet, győződj meg róla, hogy 20 W-os adapterről van szó, amely lehetővé teszi a leggyorsabb töltést - ideális megoldás egy eredeti töltő vásárlása, amivel biztosan nem lesz probléma, és évekig használható marad a későbbi modellekkel is.

Hirdetés

Minőségi védőtokok

Bár az iPhone 14 tartós kialakítású, megsérülhet a leejtések és ütközések következtében, és a javítás több százezer forintba is kerülhet. Ezért nem szabad alábecsülni a minőségi védelem értékét. Szerezz be egy olyan védőtokot, amely nemcsak a kijelzőt, hanem a kamerákat is védi. Számos különböző anyag, minta és szín közül választhatsz, a lényeg, hogy fektess a minőségbe. Egy drágább tok tovább tart, és jobb védelmet is nyújt: a FixShop szakértői például a Spigen Liquid Air tokot ajánlják.

Védőüveg 

Bár egy jó telefontok bizonyos mértékig megvédheti a kijelzőt, mindig jó ötlet védőüveget is használni. Ezzel készüléked ellenáll a zsebedben lévő kulcsok, érmék vagy egyéb tárgyak okozta karcolásoknak, valamint kiváló védelmet nyújt a kijelzőnek a leejtések és keményebb ütések esetén. Ha a lehető legjobb minőséget szeretnéd, akkor a PanzerGlass edzett üveg kiváló választás, olcsóbb alternatívaként pedig ideális lehet a FixPremium FullCover Glass.

Tipp: Ha védőüveget vásárolsz, győződj meg arról, hogy az kompatibilis a tokokkal és a tartókkal. Az ilyen üvegeket általában
Tipp: Ha védőüveget vásárolsz, győződj meg arról, hogy az kompatibilis a tokokkal és a tartókkal. Az ilyen üvegeket általában

AirTag és AirPods

Ahhoz, hogy kedvenc zeneszámaidat vagy podcastjeidet bárhol csúcsminőségben élvezhesd, ajánljuk az eredeti AirPods vezeték nélküli fejhallgató megvásárlását, ami kiemelkedő hangminőséget biztosít, és lehetővé teszi az Apple-ökoszisztéma előnyeinek teljes kihasználását (például a gördülékeny készülékek közti váltást). Az AirTag szintén egy modern, praktikus kiegészítő egyenesen az Apple-től: felakaszthatod például a kulcsaidra, a táskádra vagy a kerékpárodra, majd térképen láthatod az eszköz helyét.

MagSafe pénztárca

Ez az egyedi pénztárca nagyszerű megoldás arra, hogy gondtalanul magánál tartsd bankkártyáid vagy készpénzed. Valódi, speciálisan kezelt bőrből készült, és erős mágnesek segítségével biztonságosan rögzíthető az iPhone hátlapjára. Előnye, hogy nem befolyásolja negatívan a telefon kialakítását, több tokkal is kompatibilis, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltést.

Vezeték nélküli töltő

Az iPhone 14 támogatja a vezeték nélküli töltést, így ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni belőle, akkor egy vezeték nélküli töltő remek kiegészítő. Egy ilyen töltő nagy előnnyel jár, mivel nem kell állandóan töltőkábelt csatlakoztatnod a telefonodhoz, és kevésbé kopik a csatlakozó. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen töltés nagyon kényelmes.

Autós tartozékok 

Ha gyakran utazol, kétségtelenül értékelni fogod az iPhone autós töltőjét, melyek közül a vezeték nélküli változatok a legnépszerűbbek. A szélvédőre rögzíthető tartó szintén remek kiegészítő, ennek köszönhetően telefonod mindig szem előtt lesz, és például navigációs eszközként is használhatod azt.

Tippünk: Az ideális megoldás a vezeték nélküli töltéssel ellátott autós telefontartó.

Hol szerezhetek be iPhone 14 tartozékokat? 

Ha praktikus és minőségi iPhone tartozékokat keresel különböző gyártóktól, megtalálod őket a FixShop webáruházban! Számos érdekes termék közül választhatsz, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az iPhone 14 használatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.