Hirdetés

Hogyan válassz Microsoft Surface-t?



|

Videóban megyünk végig a különböző Surface gépeken.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Microsoft úgy gondolta, bár sokan készítenek windowsos laptopokat és táblagépeket, mégis csak úgy az igazi, ha az operációs rendszer gyártója is saját hardverekkel áll elő, így megszületett a Surface termékcsalád, amiben most már kétkijelzős okostelefon és profikat célzó, sokoldalú laptop is található. 

A napokban egy hosszabb cikkben végigvettük, melyik termék mit kínál, kiknek hasznos, és hogyan emelkedik ki a kínálatból. Ezt most videós formában is átadjuk azoknak, akik így jobban szeretnek tartalmat fogyasztani.

Hirdetés

Annyit mindenképp érdemes tudni a Surface-ekről, hogy kiváló alapanyagból készülnek, multifunkcionálisak, érintőkijelzősek, és támogatják a tollak használatát is, tehát sokoldalúságuk felől nem lehet kétség. A többit elmondjuk alább:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.