Hirdetés

Így tudsz olcsó Windows 10-et szerezni



|

A Keysworlds újabb remek Windows és Office akciókkal jelentkezett.

Hirdetés

Nincs megállás, ugyanis a Keysworlds egy halom újabb akcióval jelentkezett, kuponkóddal és anélkül is elérhető kedvezményeket vegyesen. Akár új Windows, akár Office szoftverre van jelenleg szükséged, többféle különböző konstrukció közül tudsz válogatni.

Érdemes alaposan átböngészni az alábbi listát, melyben egyéni szoftverek és komplett szoftvercsomagok egyaránt megtalálhatóak. Most tényleg mindenki rábukkanhat a számára leginkább kedvező ajánlatokra.

Hirdetés

A legjobb ajánlatok

Az alábbi akciós árakat bármiféle kupon felhasználása nélkül azonnal eléred.

58%-os Windows + Office csomagok

Az alábbi esetekben az Ebf58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy kedvezményesen lehessenek megvásárolhatók a termékek.

58%-os Office akciók

Ezeknél az ajánlatoknál is a Ebf58 kuponkódot kell használod.

Egyéb szoftverek

Az alábbi akciók esetében nem szükséges semmiféle kód felhasználása.

>>>Még több akció

Extra ajánlatok

Az Edo52 kuponkód használatával 52%-os kedvezmény mellett vásárolhatod meg az alábbi szoftvereket.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.