Hirdetés

Ilyen egy stílusos gamer kezdőszett, amire nem kell százezreket költened



|

Egy notebook vagy asztali PC mit sem ér, ha nincs hozzá megfelelő perifériád. Összeállítottunk egy Redragon kezdőszettet, amely egyaránt jó választás munkára, tanulásra és játékra.

Hirdetés

Notebook vagy asztali gép, egyre megy - a megfelelő perifériakörítésre mindenképpen szükséged lesz, hogy kényelmesen és hatékonyan tudj dolgozni, tanulni vagy éppen játszani. A látványos és minden részletre kiterjedő csomagokért igen borsos árat kell fizetni, ám mi ezúttal egy olyan szettet állítottunk össze, amely egyrészt barátságos áron lehet a tiéd, másrészt fájdalmas kompromisszumokkal sem kell megküzdened.

Hirdetés

Mindjárt itt a talán legfontosabb eszköz, a billentyűzet. A Redragon Dyaus 2 (7780 Ft) készülékháza elkészítésekor alumíniumot is bevetettek, hogy stabil legyen, és ne zörögjön gépelés közben, a magyar szitázású gombok pedig double-shot ABS műanyagból készültek, így nem kopnak el. A billentyűzet felépítése membrános, ám mechanikus érzetet kelt, miközben csendes gépelési élményben lesz részed. Az extrák közül a gaming mód, a hétféle színű háttérvilágítás és a fröccsenésálló kialakítás az, ami még csábítóbbá teszi.

A Dyaus 2 hű társa a Redragon Gainer M610-es egér (5460 Ft). Ez négy lépésben állítható érzékenységet kínál 1000-től 3200 dpi-ig, illetve 500 Hz-es lekérdezés és a tökéletes csúszást elősegítő teflontalpak tartoznak hozzá. A nagy méretű, kényelmes gombok alatt strapabíró mechanikus mikrokapcsolók rejtőznek, a hüvelyujjadat pedig egy extra fülön pihentetheted, hogy az ergonómiával se legyen gondod. Az USB-n csatlakozó, vezetékes egérhez szoftver is tartozik, így makróparancsokat rögzíthetsz mind a hat gombra, majd ezeket profilokba is szervezheted. A gamerek számára emellett a világítás lehet még izgalmas extra, ezt szintén te állíthatod be saját ízlésed szerint.

És ha már egér, nem maradhat ki az alátét sem: mi ezúttal a Redragon Capricorn egérpadot (1990 Ft) választottuk. A szövetfelületű, rugalmas és tartós, sőt mosható alátét 3 mm vastag, és garantáltan javítja célzásod pontosságát, miközben csúszásmentesen megtapad az asztallapon.

A notebookokban kivétel nélkül található hangszóró, ám az esetek 99 százalékában ezek hangja pocsék, csakúgy, mint a monitorokba rejtett csipogóké. A megoldás ebben a szettben a Redragon Hylas fejhallgató (8930 Ft), amely alacsony ára ellenére több érdekes extrával is igyekszik felhívni magára a figyelmet. Mindjárt itt a (lekapcsolható) RGB-világítás, ez a Redragon sárkányt és a körülötte futó kört világítja meg a fülkagylókon. Mindenféle konzollal és PC-vel kompatibilis, analóg jack- és USB-kábelekkel csatlakoztatható, és a szád elé hajlítható mikrofont is használhatsz. A hangzásért az 50 mm-es neodímiummágneses hangszórók felelnek, a nagy méret pedig garantálja az erőteljes, tiszta hangzást. A hangszigetelésre is gondoltak a mérnökök, ezért a fül körüli puha párnák memóriahabot kaptak, miközben a pánt állítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.