Hirdetés

Ingyen Windows jár az Office csomagok mellé



|

És ez csak egy a Keysworlds legújabb ütős akciói közül.

Hirdetés

Decemberben sem maradunk új Keyworlds akciók nélkül, egy halom újabb kedvezménnyel állt elő az online piactér, ahol a lehető legjobb áron szerezhetők be Windows és Office programcsomagok, valamint más egyéb szoftverek is. Az akciók között most olyan opciók is megtalálhatóak, melyek esetén teljesen ingyenesen jár egy Office program mellé egy Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszer. Érdemes az alábbi listát tüzetesen átnézni, ezen ajánlatok közül tényleg mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. 

Hirdetés

Különleges ajánlatok

Az alábbi csomagokban teljesen ingyenesen kapsz Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszereket a különböző Office szoftverek mellé. Ezekhez a kedvezményes árakhoz semmiféle kuponkódot nem kell felhasználni.

Microsoft Office 2019 Pro

Office 2019 Professional(+Windows 10 Professional)- 30,09 €

Office 2019 Pro Plus(+ Windows 11 Pro for Free) - 42,11 €

Microsoft Office 2021 Pro

Office 2021 Pro Plus(+ Windows 10 Pro for Free) - 42,11 €

Office 2021 Pro Plus (+ Windows 11 Pro for Free) - 51,11 € 

Microsoft Office 2016 Pro

Office 2016 Professional(+Windows 10 Professional)- 22,70 €

Office 2016 Pro Plus(+ Windows 11 Pro for Free) - 35,11 €

A legjobb Windows 10 és 11 ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10, vagy Windows 11 operációsrendszert keresel, akkor az alábbi listát érdemes tüzetesen átnézned. Az Edo52 kuponkód használatával ráadásul 52%-os kedvezménnyel veheted meg őket.

 

58%-os Office kedvezmények

Az alábbi Office szoftvereket 58%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Ebf58 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

További kedvezményes ajánlatok

Az alábbi esetekben is az Ebf58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek. 

 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.