Hirdetés

Itt az első és legjobb Windows 10 és Office akció iskolakezdésre



|

Sokan már nyár közepén rákészülnek a szeptemberre, hiszen sok minden kell az iskolába és sokba is kerül. A legális Windows 10 és Office viszont ezzel az akcióval könnyen és nagyon olcsón beszerezhető.

Hirdetés

Régebben azt szokhattuk meg, hogy augusztus közepén indulnak a különféle "back to school" akciók, amikor az iskolaév kezdetére szükséges eszközöket olcsóbban kínálják a boltok. Manapság azonban már nem árt minél hamarabb elkezdeni a felkészülést, hiszen nem csak füzetek, könyvek, írószerek és tisztasági csomag kell a diákoknak. Nem egyszerű például azokat a szoftvereket beszerezni, amelyekkel a digitális oktatásban részt tudnak venni, és persze nem is olcsó mulatság az ilyesmi.

Hirdetés

Ilyenkor két lehetőség akad. Az egyik az, hogy egy kisebb vagyont otthagyunk az első helyen, ahol meglátjuk a szoftvereket, vagy megpróbálunk valamilyen kalózváltozatot letölteni - ez viszont biztonsági veszélyeket is hordoz, valamint a hivatalos támogatás hiánya miatt megbízhatatlan lehet. Ilyenkor jöhet jól a Keysworlds webáruház akciója: nem csak olcsón kínálják a Windows 10 és Office licenceket, de kuponkódokkal még ezt az árat is tovább lehet csökkenteni. Mutatjuk, milyen lehetőségek vannak a mostani promóció során!

38% kedvezmény Windows 10-re

Ha szeretnéd legálisan használni a Windows 10-et, és ezzel minden fontos frissítést azonnal megszerezni, váltsd be az Emxb38 kódot az alábbi árakért:

50% kedvezmény Office szoftverekre

Frissítsd Office programjaidat, hogy gond nélkül használhasd a Word, az Excel, a PowerPoint és más szoftverek szolgáltatásait! Az 50%-os kedvezményért az Emxb50 kódot használd!

40% kedvezmény Office 2016-ra és csomagokra!

Az Emxb40 kuponkód akkor hasznos, ha régebbi Office-szal szemeztek, vagy kombinált csomagot vásárolnátok.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.