Hirdetés

Kezdd a 2022-es évet akciós Windows vagy Office szoftverekkel!



|

Ismét bőven van miből válogatni, méretes katalógussal várja a szilvesztert a Keysworlds.

Hirdetés

A Keysworlds nagy, szilveszteri akciójában egy halom kedvezményes árú programcsomag, így több Windows és Office ajánlat közül válogathatnak azok, akik mindenképpen friss szoftverekkel szeretnék kezdeni az új évet, és ezeket a lehető legjobb akciók keretein belül akarják beszerezni. 

Hirdetés

Különleges ajánlatok

Az alábbi csomagokban a normál árhoz képest akár 90%-os kedvezménnyel zsebelheted be az Office és Windows csomagokat, melyek elengedhetetlenek a hétköznapi munkához.

A legjobb Windows + Office ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10, vagy Windows 11 operációsrendszert keresel, és melléjük egy Office csomag is kéne, akkor az alábbi listát érdemes tüzetesen átnézned. Az Ebf58 kuponkód használatával ráadásul 58%-os kedvezménnyel veheted meg őket.

58%-os Office kedvezmények

Az alábbi Office szoftvereket 58%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Ebf58 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

 

További kedvezményes ajánlatok

Az alábbi esetekben is az Edo52 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek.

A vásárlás végtelenül egyszerű, erre a linkre kattintva lehet az ehhez szükséges felhasználói profilt létrehozni.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.