Hirdetés

Kezdd a tavaszt új Windows vagy Office szoftverekkel!



|

A Keysworlds nagy tavaszi akciójában bárki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatokat.

Hirdetés

A Spring Sale, vagyis a Keysworlds nagy tavaszi akció temérdek remek ajánlatot tartalmaz, legyen szó akár Windows operációs rendszerekről, Office programcsomagokról, vagy más szoftverekről. Az alább található, frissített kínálatot érdemes tüzetesen átböngészni, hiszen számos különböző konstrukcióban vásárolhatók meg a legújabb szoftverek.

Akár Windows 10, akár Windows 11 rendszerekről van szó, az alább listázottaknál jobb ajánlatot nem lehet találni.

Hirdetés

A legjobb ajánlatok

Az alábbi akciós árakat bármiféle kupon felhasználása nélkül azonnal eléred.

52%-os Windows kedvezmények

Ezek a Windows szoftvereket 52%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Edo52 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

58%-os Windows + Office csomagok

Az alábbi esetekben az Ebf58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy kedvezményesen lehessenek megvásárolhatók a termékek.

58%-os Office akciók

Ezeknél az ajánlatoknál is a Ebf58 kuponkódot kell használod.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.