Hirdetés

Közeleg az őszi PlayIT Show – ezt kell tudnod az év utolsó nagy gamer rendezvényéről!



|

Idén másodszor érkezik a PlayIT Show powered by Mastercard, ezúttal új helyszínen.

Hirdetés

Idén nyáron két év kihagyás után tért vissza a PlayIT Show, a szervezők pedig nem is álnak meg évi egy rendezvénynél. Ősszel már jön is az idei második budapesti PlayIT Show powered by Mastercard, a gamer és geek társadalom meghatározóvá vált rendezvénysorozatának következő állomása. 

Lesz azonban olyan aspektusa is az őszi PlayIT-nek, ami rendhagyónak mondható: ezúttal például új helyszínen várják majd a látogatókat. Ebben a cikkben most a legfontosabb tudnivalókat gyűjtjük össze tömbösítve annak érdekében, hogy minden információ birtokában csaphassatok majd le a jegyekre, és vehessetek részt az egész buliban.

Hirdetés

Mikor és hol?

A PlayIT Show powered by Mastercard most új helyszínen, a BOK Sportcsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) fog várni benneteket 2022. október 1-jén, ami egy szombati nap lesz. A rendezvény 10 órától egészen 18 óráig tart, fontos azonban, hogy a Collector's jeggyel rendelkezők a hivatalos kezdés előtt egy órával, vagyis már reggel 9-kor bejuthatnak a helyszínre.

Milyen programokkal érdemes számolni?

Mint mindig, most is elsősorban a videojátékokra és hardverekre fókuszál majd a PlayIT Show powered by Mastercard, de persze nem maradnak el az egyéb geek programok sem. A legizgalmasabb új programnak a "Gamer 7 próba" ígérkezik, mely során hét különböző játékban lehet majd komoly pénz- és tárgynyereményekért küzdeni a többi résztvevővel. Ezen felül persze visszatérnek a megszokott kedvencek: most is lesz lehetőség retro PC-ket és konzolokat nyúzni, szimulátorok várják a jövendőbeli versenyzőket, a Just Dance standnál folyamatosan pörög majd a tánc, lesznek Mozdulj Gamer programok, sőt még lasertag is, a Gémklubnak köszönhetően pedig külön társasjátékos zóna várja a táblásított kalandok kedvelőit. A VR headsetek is képviseltetik magukat, ahogy a tehetséges cosplayerek is.

Ha pedig a rengeteg izgalom után a feszültséget is le kell esetleg valahol vezetni, a Rage Room felé lesz érdemes venni az irányt.

Videósok is jönnek?

Még szép! A PlayIT hivatalos Facebook-oldalán folyamatosan jelentik be a szervezők a meghívott vendégeket, de már biztosan ott lesz a PlayIT Show-n Rongybaba, SparklingAnna, Szalay Isti, a The Reelcrew, Ungdani, Yeahunter, a Freetyle FC, valamint Avid is Odd. 

Milyen jegyek közül lehet választani?

A már jól megszokott módon háromféle jegytípus közül van lehetőségetek választani, amik szeptember 9-éig még a lehető legalacsonyabb áron kaphatók! A normál jegy ára online elővásárlás esetén 1.990 forint (+ adminisztrációs díj). A Deluxe jegytípus 7.990 forintba (+ admin díj) kerül, ezért egy PlayIT Deluxe Limited Edition ajándék csomag (kitűző, poszter, Deluxe pass, PlayIT egérpad, PlayIT bögre, 2 db loot kupon) is jár a látogatónak. A belépők királya, a Collector's jegy 14.900 forintért (+ admin díjért) váltható ki, és belépést biztosít a MineShow rendezvényre is, jár mellé egy PlayIT Collector's Limited Edition ajándék csomag (kitűző, poszter, Collector's pass, PlayIT tornazsák, Bluetooth hangszóró, PlayIT egérpad, 1500 Ft-os PlayIT Shop kupon, 4 db loot kupon), sőt mindezeken felül a birtokában már 9 órakor beléphet a látogató a rendezvényre, illetve szabadon járhat-kelhet a snack büfében és Collector's zónában. Nagyon fontos tudni, hogy ezeken az árakon csak limitált ideig lesznek beszerezhetők a jegyek!

A jegyárakról itt találsz infót.

Többet szeretnél tudni? 

További kérdéseidben a playit.hu "Gyakran ismételt kérdések" szekciója lehet a segítségedre, abban az esetben pedig, ha valami olyan dologra lennél kíváncsi, amire itt nem rejtették el a választ, bátran írj a playit@playit.hu-ra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.