Hirdetés

Kreatív workshopok és érdekes panelek részese lehetsz a Budapest Comic Conon



|

Izgalmas panelek és workshopok várnak a Budapest Comic Conon.

Hirdetés

Június 11-12-én a Hungexpo felé veszik az irányt a képregények, a videojátékok, a filmek és sorozatok, no meg persze a tech csodák rajongói, ugyanis ezen a két napon rendezik meg itt a Budapest Comic Con (BCC) és a PlayIT Show powered by Mastercard eseményeket. Ezen a hétvégén egy halom érdekes előadás, híres sztárvendég, és persze izgalmas programok hada várja a látogatókat. 

Nem szabad továbbá azt sem elfelejteni, hogy aki BCC jeggyel vagy bérlettel érkezik, az szabadon átmehet a PlayIT Show-ra is.

Hirdetés

A készpénzmentes Budapest Comic Conon egy halom tematikus panel és workshop biztosítja, hogy különböző témákban valódi szakemberek, tapasztalt és hozzáértő személyek segítsenek az elmélyülésben. Ilyen lesz például a jelmezkészítő workshop a felsőtestpáncélzat anyaghasználatáról, vagy épp Marvel-univerzum női karaktereiről szóló panelbeszélgetés, de ezek tényleg csak a jéghegy csúcsát jelentik. 

Az Epic Creations előadásán például közkedvelt mozifilmek jelenetein keresztül magyarázzák majd el a meghívott szakértők a különböző technikákat, a díszlethasználat trükkjeit, az SFX megoldásokat, kreatív építési eljárásokat, vagy épp a 3D-s nyomtatásban rejlő lehetőségeket. Az Alkimista Labor workshopjaiban aztán ti magatok is tevékeny részesévé válhattok a rendezvénynek, itt ugyanis segítenek majd abban, hogy el tudjatok készíteni mondjuk egy Marvel Infinity Gauntlet karkötőt, vagy egy Trónok harcás sárkánytojást.

A Budapest Comic Con programjait folyamatosan jelentik be a hivatalos weboldalon, ide érdemes ellátogatni a további részletekért. A rendezvény teljesen készpénzmentes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.