Hirdetés

Lecsúsztál a Black Friday-ről? Sebaj, itt a Cyber Week szoftverakció!



|

Bár a Fekete Pénteki kiemelt napok és hetek a legtöbb helyen véget értek, a GoDeal24 webáruház továbbra is hihetetlen akciókat kínál Windows 10-re és Office szoftverekre.

Hirdetés

Amerikában nem csak a Black Friday honosodott meg, mint a karácsony előtti bevásárlási időszak kezdete, ezt ugyanis nemrég elkezdte követni a Cyber Monday nevű "ünnep" is. Ezt minden Black Friday utáni hétfőn tartják, és általában a webáruházak akcióznak ilyenkor hatalmasakat. A GoDeal24 ezt a dátumot terjeszti ki egy egész hétre, a Cyber Week Super Sale alatt akár 95 százalékos engedményt is el lehet érni a szoftvberek eredeti árához képest.

Épp ezért, ha mostanában újítottad fel a számítógépedet, esetleg most szeretnél az innen-onnan beszerzett, összetákolt szoftvereid helyett legálisakat, vagy frissítenél korábbi verziókról, ne habozz: az itt felsorolt akciók csak rövid ideig elérhetőek. Mutatjuk a példákat!

Exkluzív ajánlatok, akár 95% engedmény, amíg a készlet tart!

Szoftverek féláron - használd a Kosárban az EGD50 kuponkódot!

Csomag-ajánlatok 62% kedvezménnyel - használd az EGD62 kódot!

További szoftverek fele ár alatt, az EGD55 kuponkód használatával!

A teljes Cyber Week Super Sale kínálatot ide kattintva találod!

Miért válaszd a GoDeal24-et?

A GoDeal24 elismert szoftver-webáruház, amelyben nagyon könnyű vásárolni, a fizetés után a termékek aktivációs kulcsa e-mailben érkezik. Ezután csak le kell tölteni az adott szoftver telepítőcsomagját a Microsoft megfelelő aloldaláról és az installálási folyamat közben, vagy az első használatkor a felugró ablakban beírni a kapott karaktersort. A Windows 10 Pro-t itt, az Office 2016 Pro Plus-t itt, az Office 2019 Pro Plus telepítőjét pedig itt lehet megtalálni. Bármilyen kérdéssel vagy problémával a GoDeal24 vevőszolgálatához kehet fordulni, amelyet a service@godeal24.com címen lehet elérni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a GoDeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.