Hirdetés

Már a belépőszinttől a csúcskategóriáig OLED kijelzőt kínálnak az ASUS notebookok



|

Szerkesztőségünkben járt egy ASUS Vivobook Pro 14X OLED, egy ASUS Zenbook 13 OLED és egy ASUS ProArt Studiobook 16 OLED is.

Hirdetés

Nem is volt az olyan rég, amikor még úgy beszéltünk az OLED paneles laptopokról, mint a jövő ígéreteiről, és lám, már nemcsak hogy itt kopogtatnak az ajtónkon, hanem át is lépték a küszöbünket. A PC World szerkesztőségébe érkezett három ASUS notebookról ugyanis kategóriától függetlenül elmondható, hogy kiváló betekintési szöggel és végtelen kontraszttal bíró, Pantone-hitelesített OLED kijelzőkkel rendelkeznek.

Hirdetés

Noha a belépőszintet képviseli, az ASUS Vivobook Pro 14X OLED nem köt kompromisszumokat sem a kijelző minősége, sem pedig sebesség tekintetében. A középen elhelyezkedő ASUS Zenbook 13-ban az Intel alacsony fogyasztású 11. generációs Core-i7 processzor teszi a dolgát, ehhez társul egy 2880 x 1800 felbontású, 90 Hz-es OLED panel. Tapasztalataink szerint már hétköznapi felhasználás (értsd: nem játék) közben is érezni ennek az előnyeit a 60 Hz-hez képest. NumberPad-dé alakuló tapipad és ujjlenyomat-olvasó is megtalálható a modellben.

Eggyel magasabb kategóriába sorolható az ASUS ProArt Studiobook 16 OLED, amelyben az AMD Ryzen 9 5900HX-es processzora kapott helyet, 4K-s kijelzőjét hatalmas fényerő és 100 százalékos színtérlefedettség jellemzi, a gamerek szívét pedig garantáltan megdobogtatja a GeForce RTX 3070-es videokártya. A tartalomgyártásra tervezett gép emiatt játékra is alkalmas lehet. A további részletekért tekintsd meg videónkat:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.