Hirdetés

Most érdemes lecsapni az akciós Windows és Office licencekre!



|

Érdemes időben felkészülni az őszre, és szinte fillérekért betárazni legális Windows 10-ből és Office-ból: ne maradj le erről az akcióról!

Hirdetés

Még van ugyan pár hét a nyárból, de sokan már most elkezdenek gondolkozni azon, hogy ősszel már érdemes lenne frissíteniük régebbi operációs rendszerükről az otthoni gépeken, laptopokon. De mi a megoldás, tényleg a titokban letöltött, biztzonság terén sem erős kalózverziókat kell választani az általában drágán osztogatott hivatalos licencek helyett? Dehogy! Van egy olyan megoldás, ahol legális szoftvert vásárolhatunk az átlagár töredékéért: ez a Keysoff webáruháza, mutatjuk is az akciók sorát, ahol például egy Windows 10-et már alig több mint 3000 forintért meg lehet venni.

Hirdetés

Minden eddiginél olcsóbb a Windows 10!

Ha a vásárláskor az Eks42 kuponkódot használod a kosárba helyezett termékekre, az alábbiakra nem kevesebb, mint 42 százalékos kedvezményt kapsz:

Microsoft Office kiadások 55-57% kedvezménnyel!

Az Eks57 kuponkódot beváltva 57%-ot spórolhatsz az alábbi csomagokon!

Ha pedig az Eks55 kódot használod, az alábbi termékekből faraghatsz le egy jókora összeget:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysoff webáruház akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.