Hirdetés

Most érdemes legális Windows 10-re váltani, itt a legjobb akció!



|

A Keysworlds webáruházban most szinte fillérekért beszerezheted a jogtiszta Windows 10-et és az általad kedvelt Office verziót a speciális kuponkódok használatával.

Hirdetés

A Windows 10 eleve a Microsoft legfejlettebb operációs rendszere, és a folyamatos frissítések miatt egyre biztonságosabb és sokoldalúbb. Mostanda már szinte minden gépre elérhető a legújabb nagy frissítőcsomag is, de persze ehhez érdemes legális Windows-t használni. Szerencsére a Keysworlds webáruház verhetetlen akcióinak keretében a Windows 10 és többféle Office kiadás is nagyon olcsón szerezhető be, ráadásul a fizetés és az aktiválás is egyszerű és villámgyors.

Hirdetés

A már eleve padlóközeli árakból az alábbi kuponkódokkal további kedvezményeket lehet kapni: csak válaszd ki a szoftvert, amit megvásárolnál, és a fizetés előtt, a kosár tartalmának megtekintésekor írd be a kódokat a megfelelő helyre, ezután máris a kedvezményes árat kell csak fizetned. Mutatunk pár példát.

Nagy engedmény Windows 10-re és Windows+Office csomagokra

Ha az Esp40 kódot írod be az alábbi opciók vásárlásakor, az itt felsorolt árakon szerezheted be őket:

Még tart a féláras nyári Office vásár!

Az alábbi Office 2019 kiadásokra, valamint Windows 10 és Office 2019 csomagokra az Esp52 kuponkóddal kaphatsz 52% kedvezményt:

Beéred Office 2016-tal? Erre is jár 52%!

Az Office eggyel korábbi változatának árait szintén több mint felére csökkentheted az Esp52 kuponkóddal:

Egyszerű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél kifejezetten egyszerű a legális termékkulcsok beszerzése. A kuponkódok beírása és a bankkártyás vagy PayPal segítségével intézett fizetés után e-mailben kapod a termékkulcsot. A telepítéshez elég letöltened a Microsoft hivatalos weboldalairól a szoftvereket (a Windows 10-et itt, az Office 2016 Pro Plus verziót itt, az Office 2019 Pro Plus-t pedig itt), majd amikor telepítés közben a termékkódot kérik, írd be, amit e-mailben kaptál. Ezután máris teljeskörűen használható a Windows illetve az Office.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az support@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.