Hirdetés

Nézz be a filmes kulisszák mögé a Budapest Comic Conon!



|

Az Epic Creations előadásán minden megtudhattok a szuperprodukciók hátterében működő kreatív építészeti megoldásokról és SFX megoldásokról.

Hirdetés

Az Epic Creations 2016 óta működik a filmgyártás területén. A június 11-12-én, vagyis szombaton és vasárnap a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Budapest Comic Con (BCC) egyik izgalmasnak ígérkező programjaként ők fognak előadást tartani "Koncepciótól a valóságig!" címmel. Népszerű filmes jeleneteken keresztül mutatjuk be a kellékek, építészeti elemek és berendezési tárgyak használatát a film forgatások világában.

Ne feledjétek, hogy aki BCC jeggyel vagy bérlettel érkezik, az szabadon átmehet a PlayIT Show-ra szombaton és vasárnap is.

Hirdetés

Az Epic Creations előadásán szó fog esni a különféle kellékes trükkökről, a kreatív építészeti megoldásokról, a modellezési, 3D-nyomtatásos és lézervágási technikákról, valamint az SFX megoldásokról is.

A Budapest Comic Con programjait folyamatosan jelentik be a hivatalos weboldalon, ide érdemes ellátogatni a további részletekért. A rendezvény teljesen készpénzmentes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.