Hirdetés

Nézz körül a Banggood online boltjában, itt aztán tényleg mindent megtalálsz!



|

Elromlott valami a lakásban? Kéne egy menő kütyü ajándékba? Hiányzik valami a ruhatáradból? A Banggoodot neked találták ki.

Hirdetés

A járványhelyzet megtanított minket arra, hogy nem feltétlenül kell mindenért sorba állni a boltban, a legtöbb dolgot bizony egy webshopon keresztül is megvehetjük, és mi sem kényelmesebb annál, mint hogy csak az ajtóig kell kimenni, hogy átvegyük a csomagot. A megfelelő eszközt megtalálni persze nem egyszerű, ezért is nagy segítség, ha mindent egy helyen meg tud venni az ember.

Hirdetés

De mi az a Banggood?

A Banggood 2006-ban indult világhódító útjára, és az oldalnak ma már közel 100 millió aktív felhasználója van. Népszerűségét annak köszöheti, hogy egy megbízható platformot építettek ki az évek során, ahol minőségi termékek közül válogathatunk elérhető áron. Szorosan együttműködnek olyan gyártókkal, mint a Huawei vagy a Xiaomi, így a termékek megbízható forrásból származnak. Nem véletlenül ez a 3. legnépszerűbb shopping app a Google Play-en.

Ha pedig valaki a fizetés vagy a szállítás miatt aggódna: a Banggoodon több mint 40 különböző fizetési megoldás közül választhatunk, a bankkártyánk helyett akár a PayPal fiókunkat is használhatjuk, a szállításnál pedig sok esetben kiválaszthatjuk, hogy melyik raktárból szeretnénk megkapni a terméket. A legnépszerűbb kütyük megtalálhatóak az európai csomagpontokon is, az innen érkező csomagok pedig akár egy hét alatt megérkezhetnek.

És hogy mit lehet venni a Bangoodon?

Hát, gyakorlatilag tényleg szinte bármit. Elegáns gamer billentyűzetet keresel? Itt a Gamakay MK61, ami fekete és fehér színben is elérhető, cserélhető, minőségi Gateron optikai kapcsolókkal szerelték, az egyedi, áttetsző gomboknak köszönhetően pedig nagyon jól néz ki az RGB világítással. Ez egy kifejezetten gamingre szánt cucc, a 60%-os kialakítás miatt nincsenek rajta fölösleges gombok, így kényelmesebben elfér az asztalon.

Kimozdulnál, de nincs kedved buszra ülni? Pattanj elektromos rollerre! Mondjuk egy Laotie N10-re, ami a 350W-os motornak köszönhetően akár 30 km/h-s sebességre is képes, egy töltéssel pedig akár 30-40 km-t is megtehetsz vele. A masszív, de mégis könnyű vázas, érintőkijelzős rollert szükség esetén egyszerűen összecsukhatod és a hónod alá csaphatod, így a tárolás sem jelent különösebb problémát. 

Persze az is érthető, ha ebben a hőségben inkább otthon maradnál, és egy nagy pohár jeges kávé társaságában próbálnád átvészelni a következő időszakot. Ilyenkor jelenthet hatalmas segítséget egy minőségi kávéfőző, mint amilyen a Blitzwolf CMM2. A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően ez egy strapabíró gép, amit tejhabosítóval is felszereltek, így akkor sem leszel bajban, ha nem éred be a hagyományos espressóval. Az érintőkijelzőn pedig egyszerűen testreszabhatod a főzést, hogy mindig tökéletes legyen a kedvenc kávéd.

Nyári akciók

És ha már nyár, nem mehetünk el szó nélkül a Banggood július 15-ig tartó nyári akciója mellett sem. A Summer Sale keretében most akár 70% kedvezménnyel csaphattok le a különböző termékekre, legyen szó okostelefonról, fejhallgatóról, vagy épp 3D nyomtatóról.

Azt említettük már, hogy bizonyos cuccokat akár ingyen is bezsákolhattok? Új vásárlóként az első rendelésetek mellé több tucat kütyü közül választhattok. Nézzetek körül a Banggoodon, és csapjatok le a legjobb akciókra!

Advertisement

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.