Hirdetés

Olcsón szeretnél legális Windows 10-et vagy Office-t?



|

Ha a válaszod igen, tekintsd meg a Keysoff ajánlatait, melyeknek köszönhetően jó áron juthatsz eredeti szoftverekhez!

Hirdetés

A munka nyáron sem áll meg, és a koronavírus számait elnézve könnyen elképzelhető, hogy ősszel ismét home office-ból dolgozhatnak, akik az elmúlt hónapokat is otthon töltötték, valamint az oktatás sem áll vissza teljesen a régi rendszerre. Akármilyen okból is kell majd az otthoni gépet használni, legális Windows 10 és Office csomag mindenképp segíthet, hogy minimalizáljuk a kényelmetlenségeket.

Hirdetés

A Keysoff.com promóciójában számottevő kedvezménnyel vásárolhatunk különböző Microsoft szoftvereket, melyek ráadásul kuponnal még olcsóbbak. Jelenleg az alábbi akciók élnek:

Windows 10 42%-os extra kevezménnyel!

Az Eks42 kuponkód segít, hogy az egyébként is akciós Windows 10-hez még jobb áron juthass hozzá!

Microsoft Office 2016 csomagok 57%-kal olcsóbban!

Az Eks57 kuponkód beváltásával a Microsoft Office 2016-os kiadása is nagyon jó áron lehet a tiéd:

További kedvezmények más Office szoftverekre!

Az Eks55 kuponkód 55% kedvezményt biztosít az alábbi programok árából:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.