Hirdetés

Őrülten jó Windows és Office akciók várnak



|

Nem kell tovább keresned, akár új Windowsra, akár egy új Office csomagra van szükséged.

Hirdetés

A Keysworlds legújabb akciók között fokozottan érdemes körülnézni, hiszen olyan verhetetlen ajánlatok között válogathattok, mint a 7,48 eurós Windows 10, vagy a Office 2021 Pro, ami akár 13,19 euróért is a tiéd lehet - számítógépenként.

Sok különböző csomagajánlat található az alábbi listában, mindenki rábukkanhat az igényeinek leginkább megfelelő koncepcióra.

Hirdetés

A legjobb ajánlatok

Az alábbi akciós árakat bármiféle kupon felhasználása nélkül azonnal eléred.

  

 

58%-os Windows + Office csomagok

Az alábbi esetekben az EKW58 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy kedvezményesen lehessenek megvásárolhatók a termékek.

 

 

 

52%-os Windows akciók

Ezeknél az ajánlatoknál is a Edo52 kuponkódot kell használod.

Egyéb szoftverek

Az alábbi akciók esetében nem szükséges semmiféle kód felhasználása.

>>>További ajánlatok

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.