Hirdetés

Speciális Windows és Office ajánlatok közül válogathatsz



|

Apák napi kedvezményeket villantott az Godeal24, de természetesen nem csak apukák élhetnek velük.

Hirdetés

A Godeal24 zseniális akciókat állított össze ismételten. Akár egy új Windows operációs rendszerre, akár egy Office szoftvercsomagra, vagy más hasznos programra van most épp szükséged, érdemes alaposan átnézni az alábbi listát, mivel számos különböző konstrukcióban találhatóak meg benne a legfontosabb tételek. Hazánkban nem igazán terjedt még el az apák napja, de azért a Godeal24-féle Father's Day Sale áraira így is ajánlott odafigyelni. Az Office 2021 például csak 12.99€!

Alább tematikusan rendezve találjátok meg a különböző akciókat, azokban az esetekben pedig, ahol valamilyen kuponkód használata elengedhetetlen a kedvezményes ár eléréséhez, természetesen ezt is külön jelezzük.

Hirdetés

62%-os Microsoft Office 2021 kedvezmény - kuponkód: EGD62

62%-os Microsoft Office 2021 + Windows kedvezmény - kuponkód: EGD62

50%-os Windows kedvezmény - kuponkód: EGD50

További 62%-os Office ajánlatok és egyéb csomagkedvezmények - kuponkód: EGD62

 

További ajánlatok>>>

Akár 50%-ot is elérő Windows kedvezmény - kuponkód: EGD50

További hasznos programok, kedvezményes áron

További ajánlatok>>>

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.