Hirdetés

Szerezz féláron új Windowst húsvétra!



|

A Keysfan húsvéti akcióit mindenképp érdemes alaposan átböngészni.

Hirdetés

Számos remek szoftverakcióval készült a Keysfan a közelgő húsvétra: az alapvetően is remek árak mellett olyan extra kedvezményeket kínálnak, mint a három árért négy termék akciója,  vagy a Windows 10 Pro mindössze 6,75 €-ért, valamint a Windows 11 Pro 10,00 €-ért, illetve a Microsoft Office 2021 Pro Plus  17,50 €-ért és a Microsoft Office 2019 Pro Plus 16,50 €-ért! 

A Keysfan húsvéti akcióit összegző weboldalon a további az összes akciót megtalálod.

Hirdetés

Korlátozott ideig elérhető extra ajánlatok

Az alábbi különösen kedvezményes ajánlatok csak limitált ideig érhetők el, nem árt sietni. Kuponkód használata nem szükséges.

Három kulcs áráért most négyet kaphatsz

Korlátozott mennyiségben rendelkezésre állnak az alábbi ajánlatok is, melyekben három termékkulcs megvásárlása esetén négyet fogsz megkapni. Kuponkód használata nem szükséges.

Hasznos programok

Az alábbi szoftverekkel mindig naprakész lehet a számítógéped. Most verhetetlen áron juthatsz hozzájuk. Kuponkód használata nem szükséges.

További ajánlatok >>>

Kedvezményes Windows és Office ajánlatok

62%-os kedvezménnyel csaphatsz le az alábbi Windows és Microsoft Office ajánlatokra, a EBK62 kuponkód felhasználását követően.

 

További csomagajánlatok >>>

Windows féláron

50%-os kedvezménnyel szerezheted most meg új Windows operációs rendszeredet az EBK50 kuponkód felhasználását követően.

További Windows ajánlatok >>

A legjobb irodai és otthoni szoftverek 

Az EBK62 kuponkód felhasználásával az alábbi programok is kedvezményesen vásárolhatók meg.

További ajánlatok >>>

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.