Hirdetés

Szerezz verhetetlen áron új Windowst vagy Office-t!



|

Ismét remek akciókkal jelentkezik a Keysworlds.

Hirdetés

Hiába van egy akár sokezer dolláros PC-d, megfelelő operációs rendszer nélkül nem sokat érsz vele. A legtöbben azért döntenek a Windows mellett, ha operációs rendszerről van szó, mert azon biztosan futni fog az összes megszokott program és persze kedvenc játékaink is. Egy új Windows 10 vagy 11 rendszer viszont meglehetősen drága lehet. Itt jön képbe a Keysworlds, ami verhetetlen áron kínál legális Windows és Office szoftverkulcsokat.

A Windows 10 Professional például most csak 7,35 euróba kerül, ez majdnem 90%-os kedvezményt jelent a Microsoft árához képest. Ha valaki a legújabb funkciókra vágyik, akkor a Windows 11 Professional mindösszesen csak 10,45 euróért az övé lehet, ha az alábbi listából válogat, érdemes végigböngészni a teljes kínálatot.

Hirdetés

Verhetetlen lifetime Office ajánlatok 

Te is bebiztosíthatod a hatékonyabb munkavégzést a Keysworlds segítségével, hiszen a Windows 10 Pro például most mindössze 7,35 €-ért beszerezhető. A Keysworlds számos Office- és Windows-verzióval, valamint 24/7 ügyfélszolgálattal biztosítja, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabb juthass hozzá az új szoftveredhez. 

Limitált Windows 10 és 11 ajánlatok

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További szoftverek

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.