Hirdetés

Vegyél egy akciós Office-t, Windows jár mellé!



|

Halloween után sem állnak le a Keysworlds remek akciói.

Hirdetés

Számost új akcióval indítja a novembert a Keysworlds, ezek közül sok ajánlatba pedig extra meglepetésként ajándék Windows 10 és Windows 11 szoftvereket is csempésztek.

Érdemes alaposan átnézni az alábbi meglehetősen bő listát, ezúttal tényleg mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb ajánlatot.

Hirdetés

Office és Windows együtt, verhetetlen áron

A Microsoft Office 2019 Pro alapvetően 58,99 euróba kerül, de a mostani különleges akcióban az alábbi extra kedvezményes árakon szerezhető meg, ráadásul ajándék Windows is jár mellé.

A Microsoft Office 2021 Pro ára 79,98 euró, de most kivételesen az alábbi ajánlatok is élnek.

Máskor 44,69 euróba kerülne a Microsoft Office 2016 Pro, de most az alábbi akciók érvényesek.

A legjobb Windows 11 ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 11 operációsrendszert keresel, akkor az alább listát érdemes tüzetesen átnézned. Az Edo52 kuponkód használatával 52%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg ezeket a termékeket.

Akciós Office csomagok

Az alábbi szoftvereket 55%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Edo55 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

További 55%-os kedvezmények

Az alábbi esetekben is az Edo55 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek. 

 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.