Hirdetés

Verhetetlen áron csaphatsz most le a Windows 11-re



|

A Keysworlds halloweeni akciói között kedvezményes árú Windows 10, Windows 11 és Office kulcsokat is találsz.

Hirdetés

Megállíthatatlanul közeledik október vége, ezzel együtt pedig halloween ünnepe is, mikor kicsik és nagyon csokikra vadászva indulnak el az éjszakában. Szerencsére az akciós Windows 11 és Windows 10, no meg persze Office kulcsokért nem kell nagy vadászatot indítani, ezeket alább szépen sorban listázta nekünk a Keysworlds halloweeni akciósorozata.

Hirdetés

A legjobb Windows 10 ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10 operációsrendszert keresel, akkor az alább listát érdemes tüzetesen átnézned. Az Efa48 kuponkód használatával 45%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg ezeket a termékeket.

 

Akciós termékek féláron

Az alábbi szoftvereket 50-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds nagy halloweeni akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Efa50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

További 50%-os kedvezmények

Az alábbi esetekben is az Efa50 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy féláron lehessenek megvásárolhatók a termékek. 

 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.